За нас

За нас2018-10-04T09:25:58+00:00

Добре дошли в страницата на NILO

NILO е запазена търговска марка на “НИЛО” ЕООД гр. ПЛОВДИВ – дружество, основано през 1996г. и регистрирано по ЗДДС през 2014г. Съчетавайки отлично качество с изгодна цена, екипът ни от професионалисти предлага иновативни и съвременни модни решения в областта на интериорния дизайн. Нашата основна цел е да бъдем надежден и коректен партньор, да даваме компетентен отговор на Вашите въпроси и да демонстрираме индивидуален подход към всеки наш клиент и неговите очаквания. Вярваме, че перфектният дизайн може да се получи само при свързване на функция, стил и материал в едно, и сме готови да Ви го предложим.

Мебелите с марката NILO се изработват от ламинирани ПДЧ, постформинг, ламиниран МДФ, МДФ с естествен фурнир, лакиран МДФ, МДФ профили, акрилни плоскости, полиглос плоскости и масив. Извършваме вграждане на всички видове електроуреди. Оказваме съдействие на своите клиенти при избора и закупуването на мивки и батерии, матраци, електроуреди, осветителни тела, стъклени компоненти, фотопринт върху стъкло и други.

При нас можете да поръчате 3D проект – ние ще визуализираме и материализираме всички Ваши идеи и препочитания в обзавеждането и цялостния дизайн на помещението.

Защо да изберете нас ?

Качество 100%
Обслужване 100%
Креативност 100%
Гаранция и сервиз 100%
Коректност 100%
Ентусиазъм 100%

Наши партньори

nilo

 Съвременните интериорни решения

Мебели за Вашия дом, офис и търговски обект -проектирани и произведени в България