Как работим

Как работим2018-10-04T09:25:57+00:00

Проект

ЗПроекта Вашите мебели изготвяме индивидуален проект, изцяло съобразен с нуждите и изискванията Ви, както и с размерите и особеностите на помещението. Предоставяме богата гама каталози и мостри, от които можете да изберете желаните модели, материали и цветови комбинации. Предлагаме и 3D-визуализации.

 

 

Поръчка

ПоръчкаПоръчвайки мебели при нас, Вие знаете, че те ще бъдат практични, ергономични и функционални; ще пасват на Вашия стил и начин на живот. Срокът за изпълнение на всяка поръчка е различен в зависимост от спецификите, заложени в проекта. Одобреният от Вас проект се придружава от окончателна цена. Формираме я на базата на точни размери, всички материали, компоненти, механизми, цветове и аксесоари, които сте избрали. В цената по желание могат да бъдат калкулирани и ел.уреди, мивки, батерии, матраци и други, за закупуването на които екипът ни може да Ви съдейства.

 

Производство

two 3d humans keep gears in handsНИЛО ЕООД разполага със собствена прозводствена база в с.Войводиново, ул.“Бузлуджа“ №7. Изработваме Вашите мебели с безкомпромисно качество на материалите и услугите, със стил и внимание към всеки детайл.

 

 

Доставка

ДоставкаСъс специализиран транспорт, предоставен от фирмата – до всяка точка на България и винаги в срок. Транспортната услуга се калкулира отделно от цената за мебелите и варира в зависимост от това дали доставката е в рамките на град Пловдив или до друго населено място. Доставка „до врата“ се заплаща както следва: 30 лв за етажи 1-3, за всеки следващ етаж +5 лв на етаж.

 

 

Монтаж

МонтажНашият екип от професионалисти се грижи монтажът на Вашите мебели да протече бързо, лесно и неангажиращо личното Ви време. Продължителността е различна – от часове до дни, в зависимост от сложността на проекта, от качеството на извършените в срок ремонтни дейности в помещението и други.

 

 

Гаранция

ГаранцияВсички мебели, проектирани и изработени от НИЛО ЕООД, пристигат във Вашия дом, офис или търговски обект с Гаранционна карта. Това е нашият ангажимент към Вашето спокойствие – защото ние носим отговорност за всичко, което сме Ви препоръчали и за което сме получили Вашето доверие. В допълнение към Гаранционната карта ще получите и документ „Инструкции за безопасност и препоръки за експлоатация и поддръжка на мебели“.

– Две години гаранция за мебели (корпуси, врати, работни плотове и стенни панели)

– Две години гаранция за механизми (изтеглящи и клапващи механизми, панти, водачи за чекмеджета и други) , обков и мебелни аксесоари (дръжки, бутилници, крачета, водобранни лайсни, цокли и др.)